Dupa cum stiti, la inceputul primaverii, in data de 22 martie, in intreaga lume se aniverseaza Ziua Mondiala a Apei, care are o tema distincta in fiecare an. In anul 2018 tema este „Natura si apa”.
Societatea Apa Canal 2000 SA acorda o atentie deosebita acestui eveniment, organizand de-a lungul timpului diferite activitati in cadrul Programului Educational Piky.
In acest an, SC Apa Canal 2000 SA organizeaza doua actiunisi anume:

1. Concursul de desene „Protejam natura, avem grija de apa!”, la care pot participa elevii din clasele I-XII de la unitatile de invatamant din judetul Arges.
Regulamentul concursului poate fi descarcat de pe site-ul societatii www.apacanal2000.ro, sectiunea „Media – Piky”.
2. Zilele Portilor Deschise – in perioada 21 -⁠ 23 martie 2018 grupuri de elevi si cadre didactice pot vizita Uzina de Apa Budeasa si Statia de Epurare Pitesti / Topoloveni / Costesti, in baza unei solicitari transmise prin e-mail la adresa: contact@apa-canal2000.ro
In cazul in care sunt elevi si profesori interesati sa participe la actiunile pe care le organizam, ii asteptam cu drag, cu conditia respectarii regulamentului concursului si inscrierii pentru efectuarea vizitelor.
Va asteptam in data de 22 martie 2018 sa sarbatorim Ziua Mondiala a Apei, eveniment care se va desfasura la Muzeul Judetean Arges.
Facebook Comments
Articolul precedentPRIMĂRIA MIOVENI ACTUALIZEAZĂ STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ORAŞULUI
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here