Cel mai modern centru de sport și sănătate indoor din Pitești și-a primit astăzi primii oaspeți. Complexul Vitality Spa&Wellnes se află situat pe platoul Găvana, Strada Petre Ispirescu, numărul 63 și oferă clienților o piscină interioară la standarde olimpice, săli de fitness echipate după ultimele standarde, cabine de masaj, saune, băi turcești, precum și o sală de antrenamente pentru kick-boxing și MMA deservită de cei mai buni instructori din Argeș.

Printre oaspeții de seamă ai evenimentului s-au numărat primarul Piteștiului, Cornel Ionică, însoțit de viceprimarii Sorin Apostoliceanu și Laurențiu Zidaru, fostul ministru al Tineretului și Sportului, Georgiu Gingăraș, sportivi și jurnaliști.

Vitality Sport & Welness, un centru ultramodern, unde puteți beneficia de servicii precum piscină, spa, masaj de relaxare, sală de fitness, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, mma, cursuri de înot și nutriție, și-a deschis porțile astăzi.

Posted by Marius Dumitrescu on 12 Ianuarie 2018

Cu ocazia deschiderii acestui centru, în următoarele zile argeșenii de toate vârstele beneficiază de promoții pentru serviciile de calitate ale Vitality Spa&Wellnes.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here