Uite cum un tânăr politician din Argeş umileşte o femeie! (Video)

Dragoş Ioan Delureanu, de 30 de ani, unul dintre foştii membri ai TNL Argeş, poate fi considerat, pe bună dreptate, un adevărat torţionar, total nepăsător faţă de suferinţa semenilor săi. În seara de 31 august, acesta a maltratat în apartamentul său de pe strada Câmpineanu o femeie de 50 de ani, vecină cu el,  care venise să îi ceară împrumut nişte bani. Femeia a ajuns la unitatea de primire urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce acesteia i-au fost tăiate hainele cu un cuţit, lovită cu o bâtă şi bătută cu tricoul ud. Fostul liberal Delureanu a scuipat-o şi, într-un final, a urinat pe corpul ei. De frică şi durere, femeia a făcut pe ea, după ce acesta a lovit-o şi cu satârul. În timp ce îşi tortura victima, agresorul a avut grijă să filmeze tot, cu un sadism demn de lagărele comuniste. Aceasta a fost salvată din ghearele brutei de către un prieten al agresorului, care a ajuns la locuinţa lui Dragoş Delureanu la timp. Victima se numeşte Ioana S. şi  are 50 de ani. Poliţia a intrat pe fir şi, în acest moment, dosarul acestei cumplite agresiuni se află pe masa comisarului Valentin Bunescu de la Secţia 2, văzut ca un adevărat justiţiar printre colegii săi. Conform unor surse judiciare, fostul liberal  Delureanu riscă cinci ani de închisoare, pentru sechestrare, vătămare corporală gravă (la peste trei săptămâni de la incident, victima se află în îngrijiri medicale) şi tentativă de omor.

 Iată de ce a fost în stare:

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

2 Comments

  1. Ma intreb cum se simt parintii cocalarului asta cand or fi vazut sau auzit isprava odraslei. La pariu, cacatul asta nu are tupeul sa se bata cu un barbat ca lumea, ci doar cu femei si copii de 15 ani! probabil, atunci cand o ia in bot de la un barbat adevarat se apuca sa de telefoane la toti cocalarii din cartier sa il ajute sa se razbune… Asa e ca ti-am facut portretul potrivit cacatule?

Leave a Reply