În această după-amiază, la Pitești a fost prezent Călin Popescu Tăriceanu, președinte al Senatului și lider național al Alianței Liberalilor și Democraților, cu ocazia desfășurării conferinței de alegeri a filialei ALDE Argeș.

În discursul său, Tăriceanu a înfierat, din nou, metodele prin care ,,Statul Paralel” limitează drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor. De asemenea, liderul ALDE și-a exprimat speranța că formațiunea pe care o conduce va deveni a doua forță politică a țării.

Iată, mai jos, întregul său discurs:

Posted by Dan Badea on 9 Martie 2018

Facebook Comments
Articolul precedent9 Martie, o nouă zi de sărbătoare
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here