Tabără în Republica Moldova pentru elevii merituoși din Mioveni

În perioada 28 iulie – 3 august 2017, elevii merituoşi din Mioveni se vor afla în tabără la Măgdăceşti, în Republica Moldova.
Excursia este o inițiativă a autorităților locale, iar cei 22 de elevi sunt însotiţi de supraveghetori şi beneficiază gratuit de asistență medicală.

Amintim că Măgdăceşti şi Mioveni sunt  din 2016 localităţi înfrăţite, iar acordul de înfrățire prevede derularea de proiecte comune în educație, cultură şi sport.

 Anul trecut, fotbaliştii născuţi în anul 2003 ai  Centrului de Copii şi Juniori CS Mioveni s-au aflat în Republica Moldova, unde au executat un stagiu de pregătire centralizată, iar fotbaliştii de la Şcoala Sportivă din Măgdăceşti au fost în Mioveni.

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply