Spectacol-eveniment la Casa de Cultură Bascov, de Sfântul Nicolae

Casa de Cultura Bascov a inregistrat in anul 2017, pana la sfarsitul lunii noiembrie, performanta bugetara care consta in faptul ca toate activitatiile cultural artistice au fost realizate in totalitate cu banii proveniti din venituri proprii, respectv suma de 52743 lei, acesta suma reprezentand bani incasati din prestariile artistice ale Ansamblului Folcloric Doina Bascovului la zilele localitatilor, chirii, taxe cursuri etc., acest aspect fiind un real succes in domeniul managementului cultural.

 Pentru sfarsitul acestui an Casa de Cultura Bascov organizeaza in data de 6 decembrie un spectacol-eveniment, Gala aniversara a 5 ani de activitate culturala . In cadrul acestui eveniment vom oferi trofee colaboratorilor nostri, avem surprize pt publicul spectator fidel si ca intotdeauna invitati de marca. Cu aceasta ocazie cel mai vechi ansamblu din Romania- Ceata Junii Sibiului apartinator al CJCPCT, a acceptat prin bunavointa doamnei Manager Silvia Macrea sa ni se alature cu titlu gratuit, alti artisti de renume raspunzand afirmativ invitatiei noastre. Evenimentul va incepe de la ora 18.00 iar intrarea va fi libera in limita locurilor disponibile.
Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply