Spectacol de senzație la deschiderea Sărbătorii Recoltei de la Mioveni (video)

În această după-amiază, a avut loc deschiderea Sărbătorii Recoltei de la Mioveni, eveniment care reunește pe cei mai importanți producători și meșteșugari de pe Valea Argeșelului. În prezența primarului Ion Georgescu și a reprezentanților autorităților județene, comercianții au demonstrat că și în acest județ se pot produce bunuri de calitate, de la legume și fructe până la obiecte de artizanat. Senzația acestei zile a fost o demonstrație de sculptură cu ajutorul drujbei. Sculptorul Nicolae  Baicu s-a folosit de câteva fierăstraie mecanice și electrice, de diferite dimensiuni, pentru a crea o adevărată operă de artă. Iată, mai jos, filmarea:

 

Iată la ce evenimente mai puteți participa în următoarele zile, cu ocazia acestei frumoase sărbători:

Sâmbătă 7 octombrie

Ora 08.00-10.00 Testare gratuită a glicemiei și tensiunii arteriale pentru persoanele vârstnice – Centrul Cultural, corp B (sediul vechi)

Ora 15.00 – Concurs Recolta Toamnei- Centrul Cultural, Corp B
Vor fi premiate:

1       Cea mai buna dulceață

2.      Cea mai bună zacuscă

3.      Cele mai bune murături

Ora 17.00-18.00 –  Spectacol folcloric susținut de Ansamblul Dorulețul, platoul din Centrul Civic.

Duminică 8 octombrie

Ora 17.00 Spectacol folcloric susținut de Ansamblul Plai de Dor al Centrului Cultural Mioveni, coregrafie Cătălin Oancea, conducere muzicală Gheorghe Floroiu – platoul din Centrul Civic.

Evenimentul este organizat de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni.

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply