Se oprește apa în Poiana Lacului! Iată care sunt zonele afectate!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă că în perioada 27 – 28 septembrie 2017 se va sista furnizarea apei potabile în comuna Poiana Lacului, fiind afectaţi utilizatorii din satele Sămara, Dealu Viilor şi Dealu Oraşului.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru montarea grupului nou de pompare aflat în incinta rezervorului de înmagazinare apă Sămara.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply