Președintele PNȚCD Câmpulung: Guvernarea Grindeanu, bună doar pentru bugetari!

Președintele organizației Câmpulung-Muscel a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, Marius Dumitrescu, a comentat recentul scandal legat de ,,suprimarea” Guvernului Grindeanu chiar de către creatorul său, președintele PSD, Liviu Dragnea. Marius Dumitrescu a declarat, franc, că ultimele șase luni de guvernare au fost nocive pentru România și, cu excepția unor categorii sociale, nimeni nu a avut de profitat.

,,Văd tot felul de lamentări, că acest guvern (n.r.-Guvernul Grindeanu) ar fi fost așa și nu știu cum… Să fim seriosși, guvernul ăsta a fost bun doar pentru bugetari și doar pentru anumite categorii de bugetari! Nu duc grija nici a lui Grindeanu, nici a lui Dragnea! Să ne înțelegem: nu că alții ar fi fost mai buni, dar aceia care lucrează în mediul privat observă foarte bine că nimeni nu a făcut nimic pentru ei. Drumurile județene și naționale din județ sunt la pământ, pe drumul Curtea de Argeș-Câmpulung nu e zi în care să nu se rupă două-trei mașini! Plătim taxe, iar noi ne ducem cu mașinile la service. Nu este rău să trăiască și cei de la service, dar parcă nu este OK să te duci lunar cu mașina la reparat, din cauza incompetenței autorităților! Străzile din Argeș sunt praf, așa cum sunt praf multe lucruri din societatea românească” a declarat Dumitrescu.

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply