PNL Argeș: Promisiunile PSD de guvernare, total populiste!

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, vicepreședintele filialei argeșene a Partidului Național Liberal și purtător de cuvânt al liberalilor  argeșeni, Gelu Tofan,  a comentat recentele evenimente din politica națională. În opinia liberalilor argeșeni, la alegerile parțiale din 11 iunie, PNL a reușit să demonstreze că poate performa ca partid de opoziție în reorganizare, obținând un mandat din cele două puse la mezatul electoral, Vasile Preda câștigând competiția electorală pentru primăria de la Valea Danului.

,,Dincolo de aceste alegeri parțiale, pot spune că programul PSD pentru guvernare a fost unul populist, unul care nu poate fi dus la îndeplinire în actualele condiții economice. În acest moment, PSD încearcă să tempereze din promisiuni, deorece majoritatea promisiunilor lor sunt nesustenabile! În trecut, PSD a mai promis multe lucruri, dând un pas înapoi când a fost vorba să își îndeplinească promisiunile” a declarat Tofan.

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply