Zilele acestea a fost intens mediatizat cazul polițistului pedofil din București care a agresat sexual doi minori. În același timp la Dej a fost arestat un cetățean francez bănuit de pedofilie. În acest context se vorbește din nou despre violatori și pedofili. Dar din păcate, doar atât, se vorbește. Nu vedem cum se pot lua măsuri eficiente împotriva unor indivizi atât de periculoși, când politicienii sunt preocupați să dea legi care să favorizeze infractorii, să-i elibereze sau să le reducă pedepsele.

Noua Dreaptă consideră că e nevoie de sancțiuni mult mai dure pentru toți cei care încalcă legea. Iar excepție nu trebuie să facă nici pedofilii și nici violatorii. Nu putem vorbi de aceștia, fără să ne referim la siguranța familiilor noastre, la faptul că acești monștri distrug viețile multor femei și copii, reprezentând un pericol pentru societate. Nu se poate descrie în cuvinte trauma cu care rămâne un copil sau o femeie violată, aceasta putând duce la grave probleme emoționale și sociale, care uneori se termină cu sinucidere. Tragedia e trăită nu doar de victime, dar și de rudele și apropiații lor.

E o concluzie firească să afirmăm că acești oameni distrug vieți. În condițiile în care legile mult prea blânde permit unui violator sau unui pedofil să fie eliberat după doar câțiva ani de închisoare, de multe ori aceștia recidivează făcând noi victime. Legislația proastă le-a permis de atât timp să continue să fie o amenințare la siguranța celor care nu se pot apăra, iar încarcerarea nu îi schimbă.

Partidul Noua Dreaptă cere castrarea tuturor pedofililor și a violatorilor. Odată judecați și găsiți vinovați, aceștia trebuie  împiedicați să mai săvârșească asemenea fapte, nu doar prin condamnarea la închisoare, dar și prin intervenția medicală. Fiecare dintre noi are familie, o mamă, o soră, o soție, copii, iar siguranța lor e o prioritate pentru orice om normal. Ca naționaliști considerăm că trebuie să ne apărăm Neamul și Familia de toate amenințările ce vin din exterior sau din interior. Iar odată cu adoptarea unei legi a castrării chimice, cazurile de viol și agresiune sexuală vor scădea semnificativ iar străzile noastre vor deveni mai sigure.

Biroul de Presă – Noua Dreaptă

Facebook Comments
Articolul precedentProiecte de milioane de euro în județul Argeș?
Articolul următorIncendiu puternic la o hală din Topoloveni! (video)
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here