Mașină de 17.000 de euro furată dintr-o spălătorie auto din Pitești

Angajatul unei spălătorii auto din Pitești este căutat de poliție, după ce a spălat – nu o mașină, așa cum trebuia, ci putina, cu tot cu automobil.

Individul a dat lovitura în timpul nopții, după ce, mai bine de 3 ore, a tot studiat, prada.

Desi nu are permis de conducere, suspectul, în vârstă de 28 de ani, s-a urcat la volan și dus a fost.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere, aflate în curtea spalatoriei, arată cum angajatul, un bărbat de 28 de ani, s-a urcat la volan și a plecat cu mașina clientului – un automobil în valoare de 17.000 de euro, spune proprietarul.

Patronul spalatoriei a constatat abia dimineață că autotuismul a disparut.

Adrian Florescu, patronul spălătoriei: “Inainte de începerea programului, nevăzând mașina, am derulat imediat camerele de supraveghere. L-am sunat imediat pe proprietarul mașinii.”

“Când am venit aici, mi-a arătat filmarea pe cameră. Un angajat a luat mașina și a ieșit. A plecat cu ea pe poarta”, povestește proprietarul.

Barbatul care a furat mașina se află sub control judiciar în Slatina. Dar, spune șeful său, din luna mai, de când l-a angajat, s-a comportat exemplar.

“Eu cu el nu am avut nici cea mai mică problemă, din contra, pentru mine a fost un angajat model”, spune patronul.

Atât păgubitul, cât și patronul spălătoriei au făcut plângeri la poliție.

Automobilul are GPS, dar nu era activat. Suspectul riscă acum închisoarea pentru furt calificat și conducere fără permis.

Via Stirileprotv.ro

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply