Liberalii pregătesc Cartea Neagră a Guvernării PSD

În luna noiembrie, Partidul Național Liberal va emite un raport  cu titlul Cartea Neagră a Guvernării PSD, anunță prim-vicepreședintele filialei Argeș, Marius Postelnicescu (foto).

,,Cred că nici nu trebuie să spun prea multe despre realizările actualei guvernări… România se află în pragul unui colaps bugetar, investițiile în infrastructură sunt la cel mai mic nivel din ultimii ani, iar așa-zisele scăderi de taxe au rămas simple promisiuni. În tot acest timp, sistemul de învățământ este la pământ, vorbim de un analfabetism școlar care anunță un viitor sumbru pentru România! Tot de o catastrofă putem să vorbim și cu ceea ce se întâmplă la Justiție, evoluția lucrurilor arată că România poate retrăi epoca Rodicăi Stănoiu. De asemenea, absorbția fondurilor europene este dezastruoasă” a declarat Postelnicescu.

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply