Astăzi, 1 martie, PNL Pitești a sărbătorit începutul primăverii printr-o tradiție specifică, oferind mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din Pitești.

Presedinte PNL Pitești, Radu Perianu : ” Ca de obicei, cu ocazia zilei de 1 martie, organizația noastră sărbătorește venirea primăverii printr-o acțiune stradală, printre cetățeni. Consider că este un gest pe care trebuie să îl facem pentru a ne arăta respectul și aprecierea față de doamnele și domnișoarele care ne înfrumusețează viețile.”

 

 

Facebook Comments
Articolul precedentPrimăria Pitești asigură permanență în adăposturile de noapte pentru oamenii fără domiciliu
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here