Lavinia Năstase, job confortabil la Primăria Ștefănești!

Lavinia Năstase, veșnica aspirantă la o funcție de manager de cultură (sau, dacă nu de cultură, măcar manager să fie, dar pe bani publici!) s-a născut într-o zodie cu noroc! Dacă la Teatrul Davila sau la Centrul Cultural Pitești nu a avut prea multe șanse să ajungă manager, probabil din cauza experienței vaste și a pregătirii minuțioase, Ștefănești, localitatea Brătienilor, i-a oferit  un post călduț!

Nu, nu a ajuns manager la casa de cultură din localitate, așa cum i se hărăzise de către mai-marii comunității, deoarece consilierii locali, niște nemernici, domnule!, ca să nu mai aibă bătăi de cap cu treaba asta, au eliminat din organigramă acest post! Cum Lavinia Năstase a vrut cu tot dinadinsul să devină ceva, a convins-o pe primărița localității, Ioana Jenica Dumitru, să se lipească de o funcție de consilier personal.

Noi ținem și la comunitatea din Ștefănești, și la buna organizare a comunității, așa că nu știm, cu exactitate, ce mama dracului ar putea-o învăța Lavinia Năstase pe primăriță!

Știm, însă, două chestii, și astea din surse demne de toată isprava: 1.Lavinia Năstase va fi remunerată cu aproximativ 3.000 de lei și 2. angajații primăriei deja vorbesc pe la colțuri că o persoană cu mari probleme, să le spunem, de integrare, le va face zile fripte!

Vom reveni!

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

1 Comment

Leave a Reply