La Mioveni, Wi-Fi gratuit chiar și în locul pentru picnic!

Autoritățile locale și S.Ed.C. Mioveni au decis să vină în întâmpinarea celor care aleg să petreacă câteva ore la spațiul de picnic din cartierul Făget, oferindu-le o nouă facilitate – Wi-Fi GRATUIT!

Începând cu data de 1 iunie 2017, cei care vor alege să petreacă timpul liber în această locație vor putea beneficia de noul serviciu.

Zona de picnic Făget este administrată de către societatea noastră, și este locul preferat al locuitorilor care doresc să-și petreacă timpul liber în natură, sau la un grătar. Condițiile oferite sunt foarte bune, spațiul fiind amenajat cu platforme din lespezi de piatră, grătare, spațiu de joacă pentru copii, spații verzi cuvegetaţie medie şi joasă, iluminat public şi spaţiu de parcare, toate puse gratuit la dispoziția locuitorilor de către administrația locală.

S.Ed.C. Mioveni – Alături de comunitate!

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply