Festivalul Carpați, la Mioveni!

Participanții la Festivalul Internaţional de Folclor „Carpaţi” vor evolua sâmbătă, 12 august a.c., în Mioveni, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia.

Iată programul:

Ora 18.00: Parada ansamblurilor de dans participante la Festivalul Internaţional de Folclor „CARPAŢI”, pe Bulevardul Dacia;

Ora 19.00: Spectacol folcloric – muzical coregrafic prezentat de ansamblurile participante, pe Platoul Casei Sindicatelor „Dacia” din Mioveni.

Evoluția grupurilor participante din Armenia, Brazilia, China, Irlanda, Italia, Coreea de Sud, Mexic, Polonia, Republica Moldova, Turcia, Bulgaria şi România – Ansamblul ”Dorul”.

Ediția din acest an a Festivalului Internaţional de Folclor „Carpaţi” se desfăşoară în municipiile și orașele județului sub egida Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului în perioada 10-15 august.

Organizatori: Consiliul Judeţean Argeş, Centrul Cultural Judeţean Argeş,  Primăria şi Centrul Cultural Mioveni.

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply