Președintele țărăniștilor argeșeni, Gheorghe Dinescu (foto), își arată aprecierea, pe contul său de Facebook, față de primarul de la Mioveni, Ion Georgescu. Dinescu este de părere că, față de alți pesediști, Georgescu ar merita o funcție mult mai mare în partid și în administrație.

In general ma pricep la oameni! Nu sunt PSD-ist,dar am încredere in gândirea și viziunea unui Argeșean,a d-lui Ion Georgescu(primarul Miovenilor)! Poate dacă l am împuternici,cu o funcție mai mare la capitala,ar face mult mai multe pentru noi,pentru Argeșeni!
Avem nevoie de oameni cu sânge in instalație,cu verticalitate,cu mare tupeu ,impunându se la centru,pentru a ne realiza obiectivele ca ,județ ! Hai începeți ,Acu sa ma acuzați ca m am dat cu psd-ul! Dacă vrem un județ puternic,toții trebuie sa ne implicam,ca cetățeni fără culoare politica! scrie George Dinescu, președintele PNȚCD Argeș.

Facebook Comments
Articolul precedentTraficanții de animăluțe din Argeș, la Știrile Pro TV
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here