Delegaţie franceză în Mioveni

O delegaţie de oameni de afaceri francezi s-au aflat astăzi în Mioveni, unde au programate discuţii cu reprezentanţi ai autorităţilor locale.
Au participat Didier Muller – Muller Vehicules Professionneles, Jean Yves Hergott – Visuol Technology, Fernand Mezer – C&QD, Patrick Royer- Modelage Mecanique Britsch, Dante Dominiques – Robotic Cover Concept ,  Olivier Piller – Thermo Est şi Monica Le  Bezvoet- consilier în inovare.
Delegaţia s-a întâlnit cu primarul Mioveniului, Ion Georgescu, iar în cadrul discuţiilor oaspeţii s-au arătat interesaţi de oportunităţile economice existente la nivelul oraşului.
Aflați pentru prima dată în Mioveni, aceştia au vizitat sediul Primăriei, Uzina Dacia-Renault și centrul civic al orașului. 
Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply