Augustin Lucici, lucrări de excepție la tabăra de pictură de la Aiud (galerie)

În perioada 1-10 septembrie, la Aiud a avut loc a VIII-a ediție a Taberei de Pictură Spirit Românesc. La acest eveniment de excepție au participat 16 pictori experimentați din România și Republica Moldova, printre care și profesorul piteștean Augustin Lucici.

Lucici este o personalitate a artelor plastice din această zonă a țării, fiind coordonatorul Galeriei de Artă Rudolf Schweitzer Cumpăna, critic de artă, îndrumător pentru foarte mulți tineri artiști și, nu în ultimul rând, un pictor foarte bine cotat.

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply