Astăzi, Doina Bascovului, ansamblul Casei de Cultură Adriana Trandafir, a avut un duel artistic televizat în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV. Artiștii din Bascov s-au bătut pentru voturile telespectatorilor, care au putut fi date online sau prin SMS, cu prahovenii de la ansamblul Calabreaza, din orașul Breaza, pentru a ajunge în semifinalele concursului care se întinde pe parcursul mai multor ediții ale emisiunilor. La acest concurs au participat câteva zeci de ansambluri folclorice din țară.

Artiștii bascoveni au fost susținuți de către Florin Vasilică, nimeni altul decât fiul regretatului rapsod din Teleorman, Liviu Vasilică. Inițial, chiar printr-o postare pe Youtube, fostul internațional Adrian Mutu își anunțase și el susținerea pentru artiștii argeșeni!

În urma voturilor telespectatorilor, în semifinalele acestui concurs au ajuns artiștii de la Bascov, la o diferență de aproape 8000 de voturi!

Felicitări artiștilor bascoveni!

Facebook Comments
Articolul precedentIncubator de afaceri, organizat de AOA Argeș
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here