Alexandra Uşurelu la Filarmonica Piteşti

Filarmonica Piteşti continuă proiectul „Acusticul de Weekend”, dedicat în special tinerilor. După Viţa de Vie şi Byron, sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.00, la Centrul Multifuncţional, din Calea Bucureşti, Nr. 2, va concerta Alexandra Uşurelu. Artista va fi acompaniată de bandul propriu, în program Muse Quartet.

Una dintre cele mai apreciate artiste indie, Alexandra Uşurelu a urcat pentru prima oară pe scenă la 14 ani, la Olteniţa. Un an mai târziu vine în Bucureşti, urmând studiile Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr”. A susţinut peste 300 de concerte de la debutul din 2011. A fost invitată să cânte cu solişti şi trupe de renume din ţară. Primul său album de studio, „La capătul lumii”, a primit distincţia „Cel mai bun album al anului 2015” şi mai multe nominalizări din partea Societăţii Române de Radiodifuziune, devenind într-un an de la lansare unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România. Interpretarea caldă şi sensibilă i-a adus în cel mai scurt timp admiraţia publicului de toate vârstele.

Facebook Comments
Share Button

About Author

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

Leave a Reply