De 8 Martie, ALDE Pitești a împărțit flori și mărțișoare doamnelor care sunt medici de familie și asistentelor.
De Ziua Femeii și a Mamei, membrii ALDE Pitești au ales să aducă primăvara într-un mod mai aparte. Aceștia au fost la farmacii și la 100 de medici de familie din Pitești. Evident că darurile simbolice au fost oferite și pacientelor.
 „Suntem un partid liberal, iar medicii de familie și farmaciștii au o profesie liberală. Ne-am gândit să mergem și la doamnele care lucrează în acest domeniu, pentru a le ura o primăvară frumoasă și pentru a le transmite că meseria lor este una importantă și că au un aport consistent în viața comunității”, a explicat demersul Robert Tudorache, președintele ALDE Pitești.
Facebook Comments
Articolul precedentCare este programul de ridicare a deșeurilor reciclabile la Pitești!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here